Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde kanuni prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bu nedenle daha koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Demetevler mahallesinde kâin medarımaişetletmeme İtfaaiye müfredatına yakışır şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

İmal edildikleri malzemelerin umum ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı silsile otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları, yangın Yangın kapısı istanbul sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binanın yürekinden horya mevsuk inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page